Kombi prevoz cena – Najbolji prevoz iz Niša

Organizovani kombi prevoz putnika vrši se na dva načina: u okviru naših svakodnevnih, uobičajenih polazaka ili u formi iznajmljivanja vozila (minibus/autobus).

Kada je reč o svakodnevnim polascima, govorimo od prevozu putnika mini autobusima i autobusima najnovije generacije.

Kombi prevoz putnika- Hotel Izvor
Svakodneni prevoz putnika kombijem organizujemo do Beograda, Novog Sada, Vranja, Šabac,Beča, Budimpešte, Segedina, Kopra, Ljubljane, Portoroža, Maribora, Zagreba, Palića, Trsta…

Sa bilo koje adrese iz NIŠA, aerodrom Konstantin Veliki, autobuska i železnička stanica, hoteli…

Prevoz putnika od Niša do Sofije kao i u smeru Sofija – Niš. Pouzdano i povoljno. Perfektno snalaženje u Sofiji i na aerodromu.

Takođe, organizujemo i minbus prevoz do svih letovališta u Grčkoj i Crnoj Gori.

IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA I AUTOBUSA

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija i/ili autobusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom. Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Niš je najveći grad u jugoistočnoj Srbiji i sedište Nišavskog upravnog okruga. U Gradu Nišu je, prema popisu iz 2011, živelo 260.237 stanovnika, pa je tako po broju stanovnika Niš treći grad po veličini u Srbiji (posle Beograda i Novog Sada). Smatra se da aglomeracija Niša ima preko 400.000 stanovnika.

Nalazi se 237 kilometara jugoistočno od Beograda na reci Nišavi, nedaleko od njenog ušća u Južnu Moravu. Grad Niš zauzima površinu od oko 596,73 km², uključujući Nišku Banju i 68 prigradskih naselja.

Niš je bio administrativni, vojni i trgovinski centar različitih država i carstava kojima je, tokom svoje duge istorije, pripadao. Na prostoru današnjeg Niša, u antičkom gradu Naisu rođeni su rimski carevi Konstantin Veliki i Konstancije III.[2] Geografski položaj Niša učinio ga je strateški važnim i time primamljivim gradom za mnoge osvajače. Tokom istorije, teritorijom na kojoj se današnji grad nalazi prošli su DardanciTračaniIliriKeltiRimljaniHuniAvari, a zatim i VizantinciSrbiBugari i Osmanlije. U više navrata grad su zauzimali Mađari i Austrijanci. Od Turaka je oslobođen 1878. godine i od tada se ponovo nalazi u sastavu Srbije, s kratkim prekidima u toku Prvog i Drugog svetskog rata, kada je bio pod okupacijom. Uticaj različitih naroda koji su živeli na teritoriji današnjeg grada Niša primećuje se u kulturnom nasleđu grada, pre svega u njegovoj arhitektonskoj raznovrsnosti.

Saobraćajna infrastruktura na teritoriji Niša ga čini raskrsnicom kopnenog i vazdušnog saobraćaja Balkana, (pogotovo zbog intenzivnog saobraćaja ka Turskoj i Grčkoj) i zbog toga što se na teritoriji Niša nalazi međunarodni aerodrom Konstantin Veliki, koji nosi međunarodnu oznaku INI. Važan je privredni, univerzitetski, kulturni, verski i politički centar Srbije. Niški univerzitet, osnovan 1965. godine, ima 13 fakulteta i oko 30.000 studenata, a grad je i sedište Niške eparhije Srpske pravoslavne crkve.

Grad Niš je od 2004. administrativno podeljen na pet gradskih opština: MedijanaPalilulaPantelejCrveni Krst i Niška Banja.

 

Jedan više nego značajan i lep srpski grad, vredan svačije pažnje svakako je Niš. Mesto rođenja rimskog cara Konstantina Velikog, ali i čuvenih srpskih pisaca: Branka Miljkovića, Duška Radovića, Stevana Sremca… Ljubiteljima sporta će biti interesantna i informacija da je fudbalska legenda Dragan Stojanović Piksi takođe Nišlija.

Kombi prevoz cena – prevoz putnika do raznih destinacija – Brzo, sigurno i povoljno.

Niš je mesto nasmejanih i srdačnih ljudi, ljubitelja dobre, ali ljute i začinjene hrane, posebno kada su u pitanju jela sa roštilja i mezetluci u čiji sastav ulazi neizostavna crvena paprika.

 

Poseduje jedan poseban duh – duh Juga i mrvice Orijenta, koji se može osetiti u atmosferi grada.

Niš - spomenik

Podjednako je lep i leti i zimi, zgodan za porodične i individualne posete, ali je privlačan i kao romantična destinacija pogodna za duge i sadržajne šetnje kraj reke Nišave i kroz čuvenu Nišku tvrđavu u okviru koje se neretko organizuju velike međunarodne manifestacije. Jedna od njih je i festival džez muzike Nišvil koji traje više od dvadeset godina. Festival se tradicionalno održava  u avgustu, traje četiri dana u okviru kojih se osim izvanrednih koncerata na otvorenom organizuju i različite radionice za decu i odrasle, modne revije i interesantna predavanja. Do sada su u okviru Nišvila nastupila mnoga velika imena domaće i svetske muzičke scene kao što su: Solomon Burke, Billy Cobham, Benny Golson, Tom Harrell, Original Blues Brothers Band, Ron Carter, Hans & Candy Dulfer, Randy Brecker, Miroslav Vitous i mnogi drugi.

Kombi prevoz cena – prevoz putnika do raznih destinacija – Brzo, sigurno i povoljno.

Niš je bogat istorijom, tako da je poseta čuvenoj Ćele kuli neizostavna za stariju, ali i mlađu populaciju, kao i arheološko nalazište Medijana koje datira još iz doba Starog Rima.

Kombi prevoz cena – prevoz putnika do raznih destinacija – Brzo, sigurno i povoljno.

U praktičnom smislu, Niš predstavlja savršeno mesto za turistički obilazak, ispijanje kafe, bezbrižnost, smeh i lepo raspoloženje, ali i divne piknike, zabavu u brojnim pivnicama i klubovima. Za one koji vole adrenalin tu je i paraglajding!

Kombi prevoz cena – prevoz putnika do raznih destinacija – Brzo, sigurno i povoljno.

Sigurni smo da nećete nikad pogrešiti ukoliko se odlučite da po prvi put, ili iznova, posetite ovaj divan grad, prepustite se njegovom šarmu i spontanosti na koju će vas sigurno navesti.